Een nieuw gezicht binnen SportTop
21 november 2019 

Een nieuw gezicht binnen SportTop

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, en deze week combineren we deze twee dingen. Mandy, onze communicatietopper, wie sinds 2014 bij ons actief was, gaat ons verlaten. Ze verzorgde de communicatie binnen Sporttop en gaf zo onder andere haar eigen draai aan onze sociale mediakanalen. Haar passie ligt bij het organiseren van evenementen en daarom heeft ze ervoor gekozen om bij Sporttop te stoppen en zich volledig op events te focussen. Natuurlijk vinden we het jammer dat ze ons team gaat verlaten, maar we zijn ook verheugd om jullie een nieuw creatief brein achter de communicatie voor te stellen: Marjolein Merkx.

Mandy heeft 5 jaar met plezier voor onze stichting gewerkt, en dit wil ze graag met jullie delen: “Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij Sporttop. Sporttop is een klein team met mensen die dezelfde ambities hebben, namelijk jonge sporters in Nederland ondersteunen. Een gezellig en enthousiast team heeft ervoor gezorgd dat ik met veel plezier bij Sporttop werkte. Jong talent ondersteunen in hun sportcarrière en een steuntje kunnen bijdragen aan hun Olympische droom is onwijs gaaf. Het mooie van Sporttop vind ik vooral dat dit wordt gerealiseerd door kennisdeling: door oud topsporters, Olympische kampioenen maar ook het bedrijfsleven. Er is zoveel bestaande kennis die overgedragen kan worden aan de generatie van nu. Het leukste vond ik als een talent een prachtige prestatie neerzet. Een gouden medaille op het WK, een nieuw persoonlijk record of het behalen van een schooldiploma. Stuk voor stuk prestaties waar ze trots op mogen zijn en waar ze bij stil mogen staan. Wij van Sporttop waren dan stiekem ook apetrots op ze!”.  Mandy blijft met veel plezier werkzaam in de sport, want ze gaat haar full time werkzaamheden bij Outdoor Valley, een buitensport bedrijf/ evenementenlocatie doorzetten. Hier organiseert ze grote buitensport evenementen waaronder Obstacle- en Survivalruns.

Marjolein gaat de activiteiten van Mandy overnemen en daar heeft ze erg veel zin in: “Ik vind het ontzettend gaaf om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen mijn vakgebied naast mijn fulltime topsportcarrière. Het aangaan van deze parttime rol bij Sporttop geeft me een beetje afleiding van het ‘atleet’ zijn, en ik merk dat ik me op deze manier nog meer kan focussen tijdens mijn trainingen. Toen deze kans om voor deze stichting te kunnen werken op mijn pad kwam werd ik direct enthousiast. Het combineren van mijn passies; marketing en topsport klonk voor mij als een perfecte match. Er gaan al allerlei leuke ideeën door mijn hoofd en ik kan niet wachten om ze in de praktijk toe te passen.”

We willen Mandy via deze weg nogmaals bedanken voor alles wat ze voor SportTop heeft gedaan in de afgelopen jaren en daarbij willen we haar veel succes wensen in binnen haar passie “event-organisatie”. Daarbij kijken we uit naar de nieuwe ideeën en inbreng welke Marjolein gaat brengen binnen de stichting… Wordt vervolgd…

Over de schrijver
Reactie plaatsen