Partners en Sponsoring

Wij zijn afhankelijk van de financiële bijdrage van partners en donateurs.

Word donateur en laat sporters gebruik maken van de loopbaan-/ transitie coaching

van een van de Sporttop coaches.

Onze Partners

IREKS produceert PUUR Brood. PUUR Brood bevat essentiële ingrediënten waaronder het oergraan spelt, dat past binnen een evenwichtig levenspatroon waarbij bewegen en het belang van goede voeding centraal staan. Daarom is IREKS een samenwerking aangegaan met Sporttop. Door sport, voeding en talent aan PUUR Brood te verbinden, stelt IREKS zich ten doel om meer consumenten de weg terug naar de ambachtelijke bakker te laten vinden. Bij aankoop van ieder PUUR brood steunt de consument direct Sporttop. 

Sporttop is een van de externe partners van het project TeamNL@work van NOC*NSF. Teamnl@work is een voorziening van TeamNL voor topsporters in de transitie van sport naar de maatschappij. Sporttop is partner voor de individuele loopbaan-/transitie coaching van sporters met een status van NOC*NSF.

De andere partners zijn: De Sportmaatschappij , UWV en Fanbased.

Flow Traders is a principal trading firm. They are a leading global technology-enabled liquidity provider specialized in Exchange Traded Products (ETPs). They continuously provide liquidity to the major financial markets. There sophisticated in-house technology platform enables them to quote prices on many exchanges simultaneously. They also quote bid and ask prices off-exchange to institutional counter-parties on request. 
Talent Empowerment en Sporttop slaan de handen ineen met als doel om elkaar programma’s te versterken, méér talenten te helpen én om kennis te delen. Beiden organisaties begeleiden, coachen en ondersteunen toptalenten in hun sportieve en maatschappelijke ontwikkeling, en beide organisaties zien de toegevoegde waarde van de interactie tussen talenten uit verschillende sporten. Maandelijks organiseren TE en Sporttop “TalentTalks”  voor talenten uit de sport.Modern Media is een innovatief full-service internetbureau dat Sporttop ondersteunt met de online inlogpagina's van de talenten en het versturen van de maandrapportages naar de talenten.


De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Speel je mee en vink je Sporttop aan, dan gaat er een percentage van elk verkocht lot rechtstreeks naar Sporttop en ondersteun je dus onze talenten!

NLcoach is dé organisatie voor iedere coach, ongeacht de tak van sport of het niveau waarop de trainer/coach sporters begeleidt. NLcoach zet zich in voor de professionele ontwikkeling van de trainer/coach in Nederland. Coachen is een vak. NLcoach tilt dit vak op een hoger plan. Inspirerend, ondersteunend en organiserend. De mentoren van Sporttop mogen gebruik maken van het netwerk van NLcoach om zo hun talenten zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

TVM verzekeringen is bij het grote publiek vooral bekend vanwege de sponsoractiviteiten in de sport, eerst wielrennen, later schaatsen. Naast deze activiteiten in de topsport heeft TVM zich altijd zeer betrokken gevoeld bij de breedtesport en talentbegeleiding, omdat zij een warm kloppend hart heeft voor de sport. Zonder goede begeleiding geen toppers! Daarom sponsort TVM Sporttop.

Asics is een fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. Met Asics til je je prestaties naar een hoger niveau! Asics ondersteunt talent en is product sponsor van Sporttop, dit betekent dat talenten en mentoren van Sporttop Asics producten kunnen bestellen met een hoge korting.
PowerBar biedt een breed assortiment specialistische en uitgebalanceerde sportvoeding ontwikkeld door sporters en met sporters. Dit gebeurt op basis van wetenschappelijke kennis en 30 jaar ervaring op het gebied van sportvoeding. De producten worden ontwikkeld met als doel sporters beter te laten presteren. Het brede assortiment van PowerBar bestaat uit producten die zijn te gebruiken vóór, tijdens en na het sporten. Door binnen iedere categorie verschillende opties te bieden is er voor ieder type sporter en ieder sportmoment een geschikt PowerBar product.

STEDIN zorgt voor het transport van gas en elektriciteit in de Randstad. In het werkgebied liggen veel 'krachtwijken'. STEDIN levert graag een bijdrage aan activiteiten in wijken die het maatschappelijk belang bevorderen. STEDIN ondersteunt ook Sporttop omdat zij het belang van de visie op duurzaam presteren van Sporttop van harte onderschrijft.
Sporttop is een stichting zonder winstoogmerk. Wij hebben een ANBI status en zijn afhankelijk van de financiële bijdrage van Partners en donateurs. Ook jij kunt bijdragen aan de loopbaan/transitie coaching van sporters zonder status van NOC*NSF door partner van Sporttop te worden. 

Wil je weten hoe, mail dan voor meer informatie naar eva@sporttop.nl, via onderstaande button.


Partner of donateur worden

Sporttop is een stichting zonder winstoogmerk.

Wij hebben een ANBI status en zijn afhankelijk van de financiële bijdrage van partners en donateurs. Ook jij kunt bijdragen aan de loopbaan/transitie coaching van sporters zonder status van NOC*NSF door partner of donateur van Sporttop te worden.