arrow_drop_up arrow_drop_down

Partners en sponsoring

Stichting Sporttop is erop gericht om jonge sporttalenten te begeleiden in het behalen van hun (sportieve) doelen. Tijdens hun sportieve carrière maar ook daarna, in hun maatschappelijke carrière. Sporttop kan alleen bestaan dankzij giften en sponsoring en heeft geen winstoogmerk. Ook jij kunt meehelpen om talenten een duwtje in de rug te geven door vriend, supporter of zelfs partner van Sporttop te worden. Durf jij voor ons te kiezen? De keuze is reuze! 

Onze partners

IREKS produceert PUUR Brood. PUUR Brood bevat essentiële ingrediënten waaronder het oergraan spelt, dat past binnen een evenwichtig levenspatroon waarbij bewegen en het belang van goede voeding centraal staan. Daarom is IREKS een samenwerking aangegaan met Sporttop. Door sport, voeding en talent aan PUUR Brood te verbinden, stelt IREKS zich ten doel om meer consumenten de weg terug naar de ambachtelijke bakker te laten vinden. Bij aankoop van ieder PUUR brood steunt de consument direct Sporttop. 

STEDIN zorgt voor het transport van gas en elektriciteit in de Randstad. In het werkgebied liggen veel 'krachtwijken'. STEDIN levert graag een bijdrage aan activiteiten in wijken die het maatschappelijk belang bevorderen. STEDIN ondersteunt ook Sporttop omdat zij het belang van de visie op duurzaam presteren van Sporttop van harte onderschrijft.


ABN AMRO wil samen met Sporttop, Talentboek, de SportMaatschappij en Helden Magazine bijdragen aan talentontwikkeling van jonge sporters, zodat talenten van de toekomst op ieder gebied het maximale uit zichzelf kunnen halen. Talent Centraal biedt jonge talenten een jaar van persoonlijke ontwikkeling aan in de domeinen geld, kennis, imago en carrière. Op het platform van Talent Centraal kunnen talenten, deskundigen en andere geïnteresseerden kennis opdoen en ervaringen delen.

Talent Empowerment en Sporttop slaan de handen ineen met als doel om elkaar programma’s te versterken, méér talenten te helpen én om kennis te delen. Beiden organisaties begeleiden, coachen en ondersteunen toptalenten in hun sportieve en maatschappelijke ontwikkeling, en beide organisaties zien de toegevoegde waarde van de interactie tussen talenten uit verschillende sporten. Maandelijks organiseren TE en Sporttop “TalentTalks”  voor talenten uit de sport.De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Speel je mee en vink je Sporttop aan, dan gaat er een percentage van elk verkocht lot rechtstreeks naar Sporttop en ondersteun je dus onze talenten!


Flow Traders is a principal trading firm. They are a leading global technology-enabled liquidity provider specialized in Exchange Traded Products (ETPs). They continuously provide liquidity to the major financial markets. There sophisticated in-house technology platform enables them to quote prices on many exchanges simultaneously. They also quote bid and ask prices off-exchange to institutional counter-parties on request. 


Sporttop heeft met AEGON, als partner en founder van Sporttop, een zeer betrouwbare samenwerkingspartner. Waar Aegon ten tijde van de successen van Jochem Uytdehaage hoofdsponsor van de KNSB was, ondersteunt AEGON nu ook Sporttop. AEGON hoopt door ondersteuning van Sporttop een verdere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van vele talenten.


TVM verzekeringen is bij het grote publiek vooral bekend vanwege de sponsoractiviteiten in de sport, eerst wielrennen, later schaatsen. Naast deze activiteiten in de topsport heeft TVM zich altijd zeer betrokken gevoeld bij de breedtesport en talentbegeleiding, omdat zij een warm kloppend hart heeft voor de sport. Zonder goede begeleiding geen toppers! Daarom sponsort TVM Sporttop.Modern Media is een innovatief full-service internetbureau dat Sporttop ondersteunt met de online inlogpagina's van de talenten en het versturen van de maandrapportages naar de talenten.

@7t9 selecteert voor bedrijven de medewerkers die zich in staat stellen mee te bewegen in een organisatie en een organisatie helpt te ontwikkelen. @7t9 ondersteunt de missie van Sporttop om kennis te delen en talent te ondersteunen.
Sporttop is een stichting zonder winstoogmerk. Wij hebben een ANBI status en zijn afhankelijk van de financiële bijdrage van Partners en donateurs. Ook jij kunt meehelpen om talenten te ondersteunen in hun Olympische ambities door partner of donateur van Sporttop te worden. Wil je weten hoe, mail dan voor meer informatie naar Eva@sporttop.nl
NLcoach is dé organisatie voor iedere coach, ongeacht de tak van sport of het niveau waarop de trainer/coach sporters begeleidt. NLcoach zet zich in voor de professionele ontwikkeling van de trainer/coach in Nederland. Coachen is een vak. NLcoach tilt dit vak op een hoger plan. Inspirerend, ondersteunend en organiserend. De mentoren van Sporttop mogen gebruik maken van het netwerk van NLcoach om zo hun talenten zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Asics is een fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. Met Asics til je je prestaties naar een hoger niveau! Asics ondersteunt talent en is product sponsor van Sporttop, dit betekent dat talenten en mentoren van Sporttop Asics producten kunnen bestellen met een hoge korting.


SKINS (it’s equipment, not clothing) is snelgroeiend en is de innovator in de performance categorie die SKINS zelf gecreëerd heeft (compressie en recovery). SKINS is de expert en het enige merk dat iedere claim onderbouwt met grondige sport medische studies. Door het samenvoegen van de beste compressie technologie met een gestroomlijnd design, wat zorgt voor de ideale draagcomfort, stimuleert de SKINS compressiekleding de bloedstroom (zuurstoftoevoer) naar de spieren en verminderd het spiervermoeidheid. SKINS wil de atleten graag ondersteunen om ze zo goed mogelijk te begeleiden in hun ambities.

PowerBar biedt een breed assortiment specialistische en uitgebalanceerde sportvoeding ontwikkeld door sporters en met sporters. Dit gebeurt op basis van wetenschappelijke kennis en 30 jaar ervaring op het gebied van sportvoeding. De producten worden ontwikkeld met als doel sporters beter te laten presteren. Het brede assortiment van PowerBar bestaat uit producten die zijn te gebruiken vóór, tijdens en na het sporten. Door binnen iedere categorie verschillende opties te bieden is er voor ieder type sporter en ieder sportmoment een geschikt PowerBar product.


Sporttop is een van de externe partners van het project TeamNL@work, een voorziening van TeamNL.


Partner worden van Sporttop


Wij maken gebruik van cookies!