Alle Sport(top)ieve successen van de afgelopen periode op een rijtje
26 augustus 2018 

Alle Sport(top)ieve successen van de afgelopen periode op een rijtje

Het is je vast niet ontgaan, de mooie sportprestaties vlogen ons de afgelopen 2 weken om de oren. De Europese Kampioenschappen leverden Nederland alleen al 15 gouden medailles op! Een prachtige prestatie waar ook talenten van Sporttop een bijdragen aan hebben kunnen leveren. Hier zijn wij als Sporttop enorm trots op. Maar niet alleen de Europese Kampioenschappen leverden mooie resultaten op, ook tijdens andere toernooien zijn er medailles behaald. Tijd om hier bij stil te staan en jullie een overzicht te geven van het Sporttop-succes.

Sharon van Rouwendaal: Sharon is voormalig talent van Sporttop en heeft een lange tijd Jochem Uytdehaage als mentor gehad. Ze nam deel aan de Europese Kampioenschappen zwemmen en won maar liefst 3 gouden medailles (5 km, 10 km en met de gemende estafette ploeg). Daarnaast nog een zilveren medaille op de 25 km.

Dafne Schippers: Dafne is voormalig talent van Sporttop en nam deel aan de Europese Kampioenschappen Atletiek in Berlijn. Tijdens dit toernooi behaalde zij een zilveren medaille op de 4×100, zilver op de 200 meter en brons op de 100 meter.

Marieke Keijser: Marieke is roeister en talent bij Sporttop, pas 21 jaar en gaat al volledig mee met de internationale top. Ze pakte samen met Ilse Paulis in de lichte dubbeltwee de Europese titel, Goud! We gaan vast in de toekomst nog veel van Marieke zien!

Ranomi Kromowidjojo: Ranomi is ook voormalig zwemtalent van Sporttop. Ze pakte op de Europese Kampioenschappen zwemmen 2 medailles, brons op de 50 vrij en zilver met de estafettevrouwen (4×100 vrij)! Een super prestatie, Ranomi is in vorm.

Kiran Badloe: Kiran, RS:X windsurfer, is nog maar net de talentfase uit bij Sporttop maar uit de internationale top is hij al een tijd niet meer weg te denken. Samen met zijn trainingsmaatje Dorian van Rijsselberghe stond hij bij de Wereld Kampioenschappen op het podium. Kiran ging naar huis met een zilveren plak!

Marit Bouwmeester: Marit is voormalig talent van Sporttop en nam vorige week deel aan de Wereld Kampioenschappen zeilen. Marit ging naar huis met een zilveren plak om haar nek in de Laser Radial klasse!

Daan Moes: Daan is judoka en talent bij Sporttop en pas 17 jaar! Deze maand pakte hij een bronzen plak tijdens het WK junioren in Chili. Naast zijn bronzen plak is Daan ook nog geselecteerd voor het EK Junioren in Bulgarije en het WK Junioren op de Bahama’s! Van Daan gaan we nog veel zien de komende tijd!

Imke van der Aar: Imke vertrok deze maand naar China voor het WK badminton om te spelen met de beste spelers van de wereld! Het Talentenfonds van Sporttop heeft haar een bijdrage kunnen doen voor haar reis en sprak haar na afloop over het toernooi. Benieuwd hoe het is gegaan? Kijk dan snel op onze website en lees nu het interview met Imke.

Over de schrijver
Reactie plaatsen