Wij maken gebruik van cookies!
Video Aspect Ratio: 9:4

Ireks, producent van PUUR brood, en Sporttop verlengen hun samenwerking

Met een succesvolle Speltember achter de rug werd afgelopen week het tot eind 2018 verlengde contract officieel getekend. Jochem Uytdehaage en commercieel Directeur Leo van Aerle van Ireks zette gezamenlijk een handtekening onder de verlenging. Met 2018 in het vooruitzicht zijn er direct nieuwe ideeën bedacht voor de activering van de samenwerking en is de voorbereiding voor Speltember 2018 ook direct van start gegaan.

Ireks is de producent van de PUUR producten welke door de Ambachtelijke bakker verwerkt worden tot een 100% PUUR speltbrood. Voor elk verkocht PUUR brood draagt Ireks wat af aan Sporttop. Hiermee helpt zij de Ambachtelijke Bakker en de talenten van Sporttop. Een samenwerking waarin de Ambachtelijke bakker, sporttalenten en gezonde verantwoorde voeding centraal staat.

Ireks is voor Sporttop, en daarmee voor de talenten, een substantiële partner in de ondersteuning van de ambities die de talenten in hun sport en hun maatschappelijke carrière nastreven. 

Ik ben super blij met de verlengde samenwerking tussen Ireks en het PUUR brood. Hierdoor kunnen onze talenten doen wat zij graag doen - het maximale uit hun carrière halen. En het publiek kan simpel bijdragen door het brood bij de Ambachtelijke Bakker te kopen.

- Jochem Uytdehaage