Video Aspect Ratio: 9:4

Ireks, producent van PUUR brood, en Sporttop verlengen opnieuw hun samenwerking

Met in 2018 weer een succesvolle Speltember achter de rug werd dinsdag de verlening van de samenwerking officieel getekend. Jochem Uytdehaage en commercieel Directeur Leo van Aerle van Ireks zetten gezamenlijk een handtekening onder de verlenging. Sporttop talent en PUUR-brood ambassadeur Bart van Nunen was er ook bij. 

Met het jubileum jaar van PUUR-brood en Sporttop in het vooruitzicht zijn er direct nieuwe ideeën bedacht voor de activering van de samenwerking en is de voorbereiding voor Speltember 2019 ook van start gegaan.

Ireks is de producent van de PUUR producten die door de Ambachtelijke bakker verwerkt worden tot een 100% PUUR speltbrood. Voor elk verkocht PUUR brood draagt Ireks wat af aan Sporttop. Hiermee helpt Ireks de talenten van Sporttop. Een samenwerking waarin de Ambachtelijke bakker, sporttalenten en gezonde verantwoorde voeding centraal staat.

Ireks is voor Sporttop, en daarmee voor de talenten, een belangrijke partner in de ondersteuning van de ambities die de talenten in hun sport en hun maatschappelijke carrière nastreven. 

Ik ben super blij met de verlengde samenwerking tussen Ireks en PUUR-brood. Hierdoor kunnen onze talenten doen wat zij graag doen - het maximale uit hun carrière halen. En het publiek kan simpel bijdragen door het brood bij de Ambachtelijke Bakker te kopen. 2019 is een jubileumjaar voor PUUR-brood en voor Sporttop en ik kijk enorm uit naar wat dit jaar ons gaat brengen.

- Jochem Uytdehaage