'De weg er naar toe is niet goed of fout zolang de doelen worden bereikt’; een workshop time management door Stichting Sporttop.

Er komt een hoop op je af als jong sport- of kunst & cultuur talent. Er wordt veel van je verwacht en je wil op alle vlakken optimaal presteren; school, sport, bijbaan en sociaal. Maar hoe houd je alle ballen in de lucht? Sporttop kent de uitdagingen waar talenten mee te maken krijgen en organiseerde daarom een workshop Time Management voor de talenten van Talent Centraal. 16 Talenten verzamelden zich in Amsterdam waar Birgit Lempers en Eva Koenders van Sporttop een workshop gaven vol tips en trics over het maken van een goede planning, het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes. Talenten konden concreet aan de slag met hun drukke schema en gingen geïnspireerd en vol goede voornemens weer naar huis. Je kunt hele mooie plannen maken maar uiteindelijk is het vooral gewoon DOEN!

Wat hebben Annabel & Tim geleerd van de Workshop Time Management?

Een aantal reacties van de aanwezige talenten:

Zhen Bontan: “Als ik terug kijk naar de workshop neem ik ‘de kunst van het prioriteiten stellen’ mee als KEY met de vragen moet ik het doen, moet ik het nu doen en moet het op deze manier? Prioriteiten stellen is vaak niet de issue maar hoe pak je iets aan dat is iets waarmee ik aan de slag ga.”

Annabel van Wickel: “De workshop vanmiddag was geweldig, erg leerzaam en gezellig. Bedankt allemaal voor de leuke verhalen en de goede tips en trics!”

Imke van der Aar: “Ik vond het zeker ook erg leerzaam. Soms kan ik de tijd verkeerd inschatten door geen goede planning van te voren te maken en in een verkeerde volgorde prioriteiten te stellen. Dit is iets wat ik zeker mee ga nemen.”


Daan Spruit: “Leerzaam hoe je nu het beste je tijd kan indelen en wat je beter niet kunt doen.”

Ben jij er volgende keer ook bij?