Even een terugblik naar een geslaagde Speltember met Jochem 'on tour' door Ireks en Sporttop!

De maand september stond in het teken van PUUR-brood. Jochem Uytdehaage, als ambassadeur van PUUR en oprichter van Stichting Sporttop ging ‘on tour’ bij de PUUR-bakkers in Nederland. Dit deed hij niet alleen, maar samen met de talenten Fleur Nagengast, Bart van Nunen, Jasper Brunsmann & Roos Blokhuis bracht hij een bezoek aan de ambachtelijke bakkers. De ochtend bij de bakkers stonden in het teken van écht PUUR-brood bakken, het brood proeven en een goed gesprek met de bakkers en de PUUR-klanten over dit ambachtelijke speltbrood. Hieronder een kleine sfeerimpressie van een ochtend bij de PUUR-bakker!

Onze speltmaand SPELTEMBER® zit erop, zo ook 'Jochem on Tour'. Samen met Jochem hebben jullie een aantal van onze PUUR® bakkers bezocht om het brood daar extra onder de aandacht te brengen. En dat is zeker gelukt! We hebben alleen maar enthousiaste reacties mogen ontvangen van bakkers en hopen op deze manier de verkoop van PUUR® weer een extra 'boost' te hebben gegeven. Wat ook natuurlijk Sporttop en uiteindelijk jullie dan weer ten goede komt. Hopelijk vonden jullie het ook een leuke actie. Namens het hele Ireks Team NL, BEDANKT!

Een reactie van onze partner Ireks naar onze Sporttop talenten over de geslaagde Speltember maand 

Wist je trouwens dat je bij de aankoop van een PUUR-brood onze talenten steunt en ze zo helpt met hun weg naar goud. Kijk snel op de website van PUUR-broodvoor de dichtstbijzijnde PUUR-bakker bij jou in de buurt!