Talent Empowerment & Sporttop presenteren samenwerking: maandelijkse TalentTalks
09 december 2018 

Talent Empowerment & Sporttop presenteren samenwerking: maandelijkse TalentTalks

Samenwerken, kennis delen, duurzaam presteren én talenten begeleiden in persoonlijke én maatschappelijke ontwikkeling; dat is waar beide partijen in geloven.

Daarom slaan Talent Empowerment en Sporttop de handen ineen met als doel om elkaar programma’s te versterken, méér talenten te helpen én om kennis te delen. Beiden organisaties begeleiden, coachen en ondersteunen toptalenten in hun sportieve en maatschappelijke ontwikkeling, en beide organisaties zien de toegevoegde waarde van de interactie tussen talenten uit verschillende sporten. Gezamenlijk zullen TE en Sporttop vanaf januari 2019 maandelijkse “TalentTalks” gaan organiseren voor talenten uit de sport.

TalentTalks: Inspiratie&Interactie
De TalentTalks staan voor inspiratie, interactie én laagdrempeligheid. Elke tweede woensdag van de maand zal er een TalentTalk georganiseerd worden, op een centrale, makkelijk bereikbare locatie in het land. Elke TalentTalk zal een ander thema aan bod komen; denk bijvoorbeeld aan “De arbeidsmarkt van de toekomst”, “Mentale Weerbaarheid”, “Duurzaam Presteren” of “Personal Branding”.

Bij elke sessie kunnen 15 talenten aansluiten, waarbij, naast de talenten van TE en Sporttop óók andere talenten welkom zijn. Talenten tussen de 17 en 23 jaar met minimaal een Nationaal Talent-Status van NOC*NSF kunnen zich aanmelden voor een van de beschikbare plaatsen van de Talent Talk. Hiermee streven wij ernaar om de kennis en expertise van onszelf én onze partners voor een grotere groep talenten toegankelijk te maken.

Wij geloven in de kracht van interactie tussen sporters vanuit verschillende sporten; iedereen heeft zijn eigen inzichten en zijn eigen ervaringen. Door gezamenlijk dit gesprek aan te gaan, komt elke deelnemer met nieuwe kennis en ervaringen thuis.

TalentTalk #1: Duurzaam presteren
De eerste Talent Talk op woensdag 9 januari gaat over Duurzaam Presteren. Hoe ga jij als talent om met je energie en hoe zorg jij voor een goede balans tussen Inspanning én Ontspanning. Jochem Uytdehaage, expert op dit thema, neemt de talenten mee in de ervaringen uit zijn eigen topsportcarrière, zijn inzichten én geeft concrete tips en tools zodat talenten niet alleen nú goed presteren, maar ook nog in de toekomst duurzaam kunnen presteren.

Houd de website van Talent Empowerment & Sporttop én onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over deze eerste Talent Talk. Aanmelden kan vanaf 14 dagen van tevoren.

Over de schrijver
Reactie plaatsen