arrow_drop_up arrow_drop_down

Even een terugblik naar een geslaagde Speltember met Jochem 'on tour' door Ireks en Sporttop!

De maand september stond in het teken van PUUR-brood. Jochem Uytdehaage, als ambassadeur van PUUR en oprichter van Stichting Sporttop ging ‘on tour’ bij de PUUR-bakkers in Nederland. Dit deed hij niet alleen, maar samen met de talenten Sara Wennekes, Daan Spruit, Niels Broekhuizen en voormalig talent Jeffrey Reijnders bracht hij een bezoek aan de ambachtelijke bakkers. De ochtend bij de bakkers stonden in het teken van écht PUUR-brood bakken, het brood proeven en een goed gesprek met de bakkers en de PUUR-klanten over dit ambachtelijke speltbrood. 

SPELTEMBER® 2019, de maand van de nieuwe speltoogst. De ambachtelijke bakkers van Nederland hadden weer een spetterende consumentenactie; sparen met spel(t) voor het originele Keezenspel. Naast deze spaaractie was Jochem “on tour” samen met de talenten Sara, Niels, Jeffrey en Daan te gast bij diverse PUUR® bakkers om hen te ondersteunen met de verkoop van het overheerlijke spelttalent PUUR®. Met het rad van fortuin konden consumenten leuke sportieve prijsjes winnen en wisten zij de harten te veroveren voor nieuwe PUUR® brood gebruikers wat Sporttop en haar talenten weer ten goede komt. 

De reacties van zowel de bakkers als de consumenten waren volgens onze partner IREKS dan ook zeer positief. Namens de PUUR® brood bakkers en het IREKS NL TEAM wederom bedankt voor jullie inzet!


Wist je trouwens dat je bij de aankoop van een PUUR-brood onze talenten steunt en ze zo helpt met hun weg naar goud. Kijk snel op de website van PUUR-brood voor de dichtstbijzijnde PUUR-bakker bij jou in de buurt!

Wij maken gebruik van cookies!